Dance Art

DANCE ART

Dance Art In-Balance


Dans is een creatieve uiting van jezelf door te bewegen op muziek en vooral het aanvoelen van muziek.

Onze vereniging richt zich vooral op een goede sfeer en goede energie, die leidt tot een mooi resultaat in dans. We zorgen ook voor een 'persoonlijk goed voelen' en dat is voor ons net zo belangrijk als het goed dansen! Wij streven ernaar dat ieders welzijn tijdens de les op de eerste plaats komt.

We kiezen in onze dansafdeling voor een moderne, hedendaagse aanpak, wat refereert naar hits van het moment. Al worden voor onze selectiegroepen, die meerdere dansstijlen krijgen, alternatieve nummers niet uitgesloten!


Onze genres die wij geven zijn voornamelijk gecombineerde clipdance met invloeden van hip hop, streetdance en popping met daar tegenoverstaand de meer moderne dansstijlen met de klassieke invloeden die hun basis vinden in jazz dance en ballet.


De hoofdchoreografie van Dance Art is onder leiding van Els Moorthamer.

Zij heeft al van jongs af ervaring in het lesgeven van dans, en kon haar passie niet stoppen waardoor er uiteindelijk een eigen vereniging is gekomen die in 10 jaar tijd een mooie groei heeft doorgaan. Haar passie voor dans en het werken met kinderen en jongeren is niet te stoppen, wat er voor zorgt dat dit zijn uiting krijgt in de choreografieen.

Ondertussen zijn de groepen gegroeid en wordt er voor dans ook samen gewerkt met 4 fantastische meiden, Mara De Loose, Esther Moorthamer, Eline Van Cauteren en Lore De Bock.

Zij kunnen nu lesgeven bij 'In-Balance Dance Art' en het dans-team van Els vervolledigen!

Ze zijn wel-opgeleid en staan te springen zich bij te scholen om extra nieuwe danstechnieken onder de knie te krijgen, zo zijn wij steeds up 2 date met de nieuwste trends !


Kortom, dansen bij In-Balance betekent :*KWALITEIT *PLEZIER *ERVARING *HEDENDAAGSE MUZIEK *VRIENDSCHAP

VZW IN-BALANCE Sint-Niklaas

Ondernemingsnr 883043062

IBAN BE35 9733 7692 2937

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren