Martial Art Dance Art In-balance
Dance Art

DANCE ART

Dance Art In-Balance


Dans wordt bij ons gezien als een creatieve uiting van jezelf door te bewegen op muziek en vooral het aanvoelen van muziek.

Onze vereniging richt zich op een goede sfeer en goede energie, die leidt tot een mooi resultaat in dans. We zorgen ook voor een 'persoonlijk goed voelen' en dat is voor ons net zo belangrijk als het goed dansen! Wij streven ernaar dat ieders welzijn tijdens de les op de eerste plaats komt.

We kiezen in onze dansafdeling voor een moderne, hedendaagse aanpak, wat refereert naar hits van het moment. Al worden soms eens alternatieve nummers niet uitgesloten!


Onze genres die wij geven zijn voornamelijk gecombineerde clipdance met invloeden van hip hop, streetdance en popping met daar tegenoverstaand de meer moderne dansstijlen met de klassieke invloeden die hun basis vinden in jazz dance en ballet.


De hoofdchoreografie van Dance Art is onder leiding van Els Moorthamer.

Zij heeft van jongs af ervaring in het lesgeven van dans. Haar passie was niet te stoppen, waardoor er een eigen vereniging is gekomen die in 15 jaar tijd een mooie groei heeft doorgaan. Haar passie voor dans en het werken met kinderen en jongeren blijft haar inspiratie, en dat krijg je te zien in de choreografieen.

Ondertussen zijn onze dansgroepen gegroeid en werken we samen met 5 fantastische meiden, Lore De Bock, Dagmar Vanhese, ChloƩ Van Kerckhove, Fran Smet en Elise Verhulst.

Zij vervoegen momenteel het lesgeversteam bij 'In-Balance Dance Art' en vervolledigen het dans-team van Els.

Ze zijn wel-opgeleid en staan te springen zich bij te scholen om extra nieuwe danstechnieken onder de knie te krijgen.

Zo zijn wij steeds up 2 date met de nieuwste trends!


Kortom, dansen bij In-Balance betekent :*KWALITEIT *PLEZIER *ERVARING *HEDENDAAGSE MUZIEK *VRIENDSCHAP